Pohja
200g digestivekeksejä
75g voita
Täyte
2 prk maitorahkaa
1 rs tuorejuustoa
1 dl vispikermaa
1½ dl sokeria
3 kananmunaa
½ dl maissitärkkelysjauhoa (maizena)
2 tl vaniljasokeria
Päälle
½ dl mustikoita
½ rkl sokeria
- Murskaa keksit ja sulata voi joukkoon.
- Painele murska leivinpaperilla vuorattuun pohjaan jonka reunat on voideltu.
- Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjan päälle.
- Soseuta mustikat ja sokeri. Lisää kakun pinnalle läikiksi, josta vedät hammas-/tulitikulla raitoja.
- Paista 175 asteessa uunin alaosassa n.50 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja irrota varovasti veitsellä, mutta jätä kakku vielä vuokaan.
- Laita kakku jääkaappiin mielellään 2 tunniksi tai yön yli. Tarjoa kylmänä!
Vaihda päällisen mustikat johonkin muuhun marjaan/hedelmään.
Laita digestivekeksien sijasta kaurakeksejä tai välipalakeksejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti