n.50-70 palaa
200g voita
3 dl sokeria
1 rkl siirappia
1 tlk kondesoitua maitoa
n.400g digestive-keksejä
400g suklaata (fazerin sinistä)
- Sulata voi teflon kattilassa ja lisää sokeri ja siirappi. Anna sokerin sulaa miedolla lämmöllä.
- Lisää joukkoon kondesoitu maito. Kuumenna seosta kokoajan sekoittaen, kunnes seos kiehuu.
- Nosta kattila liedeltä, murskaa keksit ja lisää muiden joukkoon.
- Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Tasoita ja nosta kylmään hetkeksi (kunnes tämä on jähmettynyt).
- Sulata suklaa ja valuta keksi-toffeepohjan päälle tasaisesti.
- Laita kylmään kunnes suklaa on jähmettynyt (miel. yön yli).
- Leikkaa paloiksi ja säilytä viileässä.
Koristelu ideoita: pinnalle voi halutessaan lisätä daim rouhetta,
digestive murua, valkosuklaata sulana, suklaa raastetta ym.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti