150g voita
200g taloussuklaata
4 kananmunaa
2½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoa
"Marmointiin"
200g tuorejuustoa
1 kananmuna
3/4 dl sokeria
- Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa, paloittele suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hetken.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon siivilän läpi vehnäjauhot ja lopuksi vielä suklaaseos ja vaniljasokeri.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunin kestävään astiaan.
- Sekoita tuorejuusto, kananmuna ja sokeri sekaisin. Nostele seosta pohjan päälle ja vetele veitsellä viivoja, jotta saat marmorikuvion.
- Paista n.175 asteessa 35 minuuttia.
Nauti vanilija jäätelön kanssa tai ilman!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti