2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
n. 80g pehmeää voita
1½ dl vehnäjauhoja
2½ rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Koristeluun
vaaleaa- ja tummaasuklaata
nonparelleja
- Sekoita munat, sokerin ja vanilliinisokerin keskenään.
- Vaahdota sähkövatkaimella voi muna-sokeriseoksen kanssa.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokeen.
- Esilämmitä cake pops- rauta ja rasvaa lämpölevyt.
- Odota, kunnes vihreä valo syttyy.
- Lusikoi taikinaa muotteihin, sulje kansi ja paista n.6 min. (tikkareiden tulisi olla rakenteeltaan kiinteitä, voit koittaa sitä hammastikulla tai tulitikulla)
- Nostele tikkarit jäähtymään lautaselle vaikka hammastikun avulla. Anna jäähtyä.
- Uita tikkarin tikku sulatetussa suklaassa ja työnnä tikkarin sisään. Laita hetkeksi jääkaappiin jäähtymään, kunnes tikkari pysyy tikussa.
- Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti