
2 kpl kananmunan keltuaista
2 rkl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
0.5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl suklaa kastiketta
2 riviä tumma- ja valkosuklaata
kaakaojauhetta
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Vatkaa kuohukerma ja lisää vaniljasokeri joukkoon.
- Yhdistä vaahdot sekaisin, jaa taikina 2 osaan ja pistä toiseen niistä kaakaojauhot.
- Vaahdota sitten suklaa kastike (ei kaikkea) ja pistä sitten vanilla flora kastike ja vatkaa lisää.
- Raasta tumma- ja vaalea suklaa, sekoita keskenään.
- Ota jokin pakasteastia (n.20x20cm) ja laita vaahtoja vuorotellen astiaan. viimeisenä raastettu suklaa ja sen päälle (ei vaahdotettu) suklaakastike.
- Pistä sitten pakkaseen jäätymään, niin kauan kunnes se on jähmettynyt (miel. yön yli).
Huom! Jos omistat jäätelökoneen, nopeutat jäätelön valmistumista käyttämällä sitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti